fbpx

Sidste nyt

Sidste nyt 

Nu er det jo vintertid og det er ikke altid lige vejr til gravearbejde ude i jorden, men vi har været heldige, at få en renoveringsopgave hos en griseproducent i Tappernøje.

Vi reparerer betongulv, som er blevet ødelagt af 13 års brug. Gulvene bliver vasket, afsyret, og repareret med special beton

Overdækningerne, som gør at de små grise kan holde varmen, bliver renoveret så de er helt tætte, så det ikke trækker på dem.

Derefter skal vi igang med montage af et nyt foderanlæg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt vedr. kloakering

NK-forsyning er i gang med offentlig kloakering rundt omkring i vores kommune.

De er igang bl.a. i Bonderup, Nørre Tvede, og snart også i Blangslev. Når først et område er udpeget til offentligt kloakering, betyder det at man skal tilsluttes kommunens spildevandsledning.

Man vil blive opkrævet et tilslutnings gebyr til NK-forsyning på ca. 36.000 kr. og derudover skal man have en kloakmester til at udføre selve tilslutningen til kommunens pumpebrønd eller spildevandsstik, som typisk førers 1 meter ind på grunden. Alt spildevand fra ejendommen skal tilsluttes, både vandet fra bad, toilet samt køkkenvasken.

Regnvandet må ikke komme på kommunens nye ledning, men må i nogle tilfælde forblive på den gamle spildevandsledning, hvis en sådan findes.

Kloakering i åbentland

Der er også områder, hvor lodsejerne får påbud om at lave deres egen renseløsning. I de fleste tilfælde vil det være billigst, at lave et almindelig nedsivningsanlæg, hvor dette kan lade sig gøre. Kan dette ikke lade sig gøre, er der flere andre løsninger at vælge imellem fx pilerensningsanlæg eller minirensningsanlæg.

Østerbykloak har et godt samarbejde med Watersystems minirensningsanlæg og anbefaler derfor dette.

Prisniveauet på kloakarbejde afhænger af, hvor langt, hvor dybt og hvor meget, der skal laves i de enkelte tilfælde.

Diverse

Vi gør opmærksom på, at vi også laver andet end kloakarbejde. Det være sig bygning af landbrugshaller, garager, tilbygninger, flisebelægning m.m.

Ring så kommer jeg og kigger og regner gerne et tilbud til dig!